Ambasadorul Republicii Coreea a prezentat copiile scrisorilor de acreditare la MAEIE

Publicat:Thu, 14/11/2019 - 11:00

14 noiembrie 2019, Chișinău - Dezvoltarea relaţiilor bilaterale în diverse domenii, cooperarea în cadrul organizațiilor internaționale, intensificarea cooperării comercial-economice și  extinderea cadrului juridic au fost discutate de către secretarul de stat Dinu Toderașcu cu noul ambasador al Republicii Coreea în Republica Moldova, cu sediul la Kiev, Ki-chang Kwon, cu ocazia prezentării copiilor scrisorilor de acreditare.

Cei doi oficiali au abordat subiecte ce ţin de stadiul actual şi perspectivele dezvoltării relaţiilor moldo-coreene, inclusiv în domeniul comercial-economic, un accent aparte fiind atribuit extinderii cadrului juridic bilateral, îndeosebi sub aspect comercial și investițional. O atenție a aparte a fost acordată asistenței tehnice și financiare oferite de Republica Coreea țării noastre.

Pe lângă aspectele bilaterale, cei doi demnitari au avut un schimb de opinii cu privire la evoluţiile politice şi de securitate din regiune şi au exprimat interesul comun pentru menţinerea unui dialog constant la nivelul organismelor regionale şi internaţionale.

Agenda

There are no items yet.

Subscribe to Agenda