Anunț de presă cu privire la vizita de lucru în Republica Moldova a ministrului afacerilor externe al Lituaniei, Gabrielius Landsbergis

Publicat:Wed, 24/02/2021 - 16:06

24 februarie 2021, Chișinău - Biroul de presă al Ministerului Afacerilor Externe și Integrării Europene anunță că ministrul afacerilor externe al Lituaniei, Gabrielius Landsbergis, va întreprinde joi, 25 februarie 2021, o vizită de lucru în Republica Moldova. Programul vizitei va include întrevederi cu președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, prim-ministrul interimar, ministrul afacerilor externe și integrării europene, Aureliu Ciocoi, și Vlad Bătrîncea, vicepreședintele Parlamentului Republicii Moldova.

Miniștrii Aureliu Ciocoi și Gabrielius Landsbergis vor susține declarații de presă joi, 25 februarie, în intervalul de timp 11:30 – 11:50, în incinta Ministerului Afacerilor Externe și Integrării Europene.

Având în vedere situația epidemiologică din țară, vă anunțăm respectuos că la evenimentul de presă vor fi prezenți operatorii postului public de televiziune TV Moldova 1, Privesc.eu și R LIVE TV. În cazul interesului altor instituții mass-media de a delega operatori, rugăm notificarea prealabilă la adresa de email: press@mfa.gov.md.

Instituțiile mass-media vor asigura prezența la eveniment a operatorilor și a echipamentului tehnic până la ora 11:10, cu prezentarea legitimației de jurnalist, efectuarea termometriei, dezinfectarea mâinilor și cu respectarea următoarelor măsuri de sănătate publică în vigoare:

  • Distanța socială între persoane de minim 1 m (când este posibil);
  • Purtarea obligatorie a măștii de protecție pe toată durata evenimentului. Masca trebuie să acopere gura și nasul;

Declarațiile de presă a oficialilor vor putea fi urmărite în regim online și pe pagina de Facebook a Guvernului și Ministerului Afacerilor Externe şi Integrării Europene.

Pentru informații suplimentare puteți contacta Serviciul diplomație publică, comunicare strategică și interacțiune cu presa la adresa electronică press@mfa.gov.md sau la numărul de telefon: 022 578 254, 079 125 399.

Agenda

There are no items yet.

Subscribe to Agenda