Anunț de presă cu privire la vizita în Republica Moldova a ministrului afacerilor externe și europene al Republicii Slovace, Ivan Korčok

Publicat:Tue, 14/09/2021 - 12:49

14 septembrie 2021, Chișinău - Ministrul afacerilor externe și europene al Republicii Slovace, Ivan Korčok, va efectua miercuri, 15 septembrie, o vizită la Chișinău, la invitația viceprim-ministrului, ministrului afacerilor externe și integrării europene al Republicii Moldova. Programul vizitei oficialului slovac include întrevederi cu omologul său moldovean, Nicu Popescu, președintele Maia Sandu, președintele Parlamentului Igor Grosu, prim-ministrul Natalia Gavrilița și vicepremierul pentru reintegrare Vlad Kulminski.

În cadrul discuțiilor vor fi abordate principalele aspecte ale cooperării moldo-slovace, agenda europeană a Republicii Moldova, programele de asistență pentru dezvoltare.

Șefii ambelor diplomații vor susține declarații de presă comune în incinta Ministerului Afacerilor Externe și Integrării Europene, miercuri, 15 septembrie, începând cu ora 10:30.

Declarațiile de presă ale oficialilor vor putea fi urmărite în regim online și pe pagina Facebook a Ministerului Afacerilor Externe şi Integrării Europene.

Pentru administrarea aspectelor de acces în clădirea MAEIE pentru reprezentanții presei naționale, solicităm respectuos redacțiile să notifice în prealabil la adresa de email: press@mfa.gov.md despre persoanele desemnate să participe la evenimentul de presă.

Instituțiile mass-media vor asigura prezența în sala de conferință a reporterilor, operatorilor și a echipamentului tehnic până la ora 10:15.

Accesul în sediul ministerului se va efectua cu prezentarea legitimației de jurnalist, efectuarea termometriei, dezinfectarea mâinilor și cu respectarea următoarelor măsuri de sănătate publică în vigoare:

  • Distanța socială între persoane de minim 1 m (când este posibil);
  • Purtarea obligatorie a măștii de protecție pe toată durata evenimentului. Masca trebuie să acopere gura și nasul;

Pentru informații suplimentare puteți contacta Serviciul diplomație publică, comunicare strategică și interacțiune cu presa la adresa electronică press@mfa.gov.md sau la numărul de telefon: 022 578 254.

Agenda

There are no items yet.

Subscribe to Agenda