Anunț de presă cu privire la vizita în Republica Moldova a ministrului afacerilor externe și comerțului al Ungariei, Péter Szijjàrtó

Publicat:Tue, 23/05/2023 - 08:20

23 mai 2023, Chișinău - Șeful diplomației Republicii Moldova Nicu Popescu îl va găzdui la Chișinău pe ministrul afacerilor externe și comerțului al Ungariei, Péter Szijjàrtó, care efectuează în perioada 24 - 25 mai o vizită de lucru în țara noastră.

Miniștrii Nicu Popescu și Péter Szijjàrtó vor susține o conferință de presă pe data de 24 mai, începând cu ora 15:15. Instituțiile mass-media sunt invitate să participe la eveniment prin asigurarea prezenței jurnaliștilor naționali și cei acreditați de MAEIE până la ora 15:00.

De asemenea va fi semnat la MAEIE Planul de lucru și de cooperare culturală între Ministerul Culturii al Republicii Moldova și Ministerul Culturii și Inovării din Ungaria pentru anii 2023-2027. Vor semna Sergiu Prodan, ministrul Culturii al Republicii Moldova și Péter Szijjàrtó, ministrul afacerilor externe și comerțului al Ungariei.

Pentru o bună organizare și desfășurare a evenimentului de presă rugăm instituțiile mass-media să trimită, până pe data de 24 mai ora 14:00, în adresa biroului, numele, prenumele reporterilor care vor adresa întrebări oficialilor.

Conferința de presă va putea fi urmărită în regim online și pe pagina Facebook a Ministerului Afacerilor Externe şi Integrării Europene.

Agenda

There are no items yet.

Subscribe to Agenda