Aureliu Ciocoi a purtat o discuție telefonică cu ministrul croat al afacerilor externe Gordan Grlić Radman

Publicat:Thu, 03/12/2020 - 19:24

3 decembrie 2020, Chișinău – Ministrul afacerilor externe și integrării europene Aureliu Ciocoi, a avut o convorbire telefonică cu Gordan Grlić Radman, ministru al afacerilor externe și europene al Republicii Croația. Oficialii au abordat subiecte de actualitate din agenda de cooperarea bilaterală, evoluțiile politice din ambele țări, implementarea reformelor în domeniile prioritare și procesul de integrare europeană al Republicii Moldova. 

Ministrul croat i-a adresat felicitări omologului de la Chișinău cu ocazia revenirii în funcția de șef al diplomației moldovene, fiind reiterată deschiderea pentru dinamizarea contactelor bilaterale în spiritul relațiilor prietenești între cele două state. La rândul său, Aureliu Ciocoi i-a mulțumit omologului croat pentru sprijinul ferm al autorităților de la Zagreb pentru eforturile de integrare europeană a Republicii Moldova.

Aureliu Ciocoi a invitat omologul croat să întreprindă o vizită la Chișinău pentru consolidarea dialogului politic bilateral la nivel înalt și discutarea practică a posibilităților de intensificare a cooperării sectoriale, precum și pentru preluarea experienței croate în domeniul integrării europene.

Agenda

There are no items yet.

Subscribe to Agenda