Cooperarea moldo-americană discutată la întrevederea ministrului Aureliu Ciocoi și Dereck Hogan, ambasadorul SUA la Chișinău

Publicat:Tue, 24/11/2020 - 18:04

24 noiembrie 2020, Chișinău - Ministrul afacerilor externe și integrării europene Aureliu Ciocoi a desfășurat o întrevedere cu ambasadorul Statelor Unite ale Americii în Republica Moldova, Dereck Hogan. Cei doi oficiali au abordat teme de actualitate de pe agenda bilaterală, analizând prioritățile pentru perioada imediat următoare.

Interlocutorii au atestat o bună cooperare în domeniile politic, comercial-economic și s-au referit la procesul de implementare a reformelor pentru consolidarea proceselor democratice din țara noastră. Aureliu Ciocoi și Dereck Hogan au menționat importanța valorificării potențialului Dialogului Strategic între Republica Moldova și SUA, în special prin intermediul activității Grupurilor de lucru comune.

De asemenea, șeful diplomației moldovene a exprimat aprecieri părții americane pentru asistența valoroasă acordată țării noastre în eforturile Guvernului Republicii Moldova de combatere a răspândirii pandemiei de COVID-19.

Agenda

There are no items yet.

Subscribe to Agenda