Interviul prim-ministrului interimar, Aureliu Ciocoi, pentru think-tank-ul Vocal Europe

Publicat:Mon, 15/02/2021 - 11:29

Prim-ministrul interimar Aureliu Ciocoi a acordat un interviu analiștilor Andrei Stanciu și Ebubekir Isik de la Vocal Europe în cadrul podcastului „Monday Talks” în cadrul căruia s-a referit la relația Republicii Moldova cu Uniunea Europeană, prioritățile viitoarei reuniuni la nivel înalt a Parteneriatului Estic, realizarea angajamentelor din cadrul Acordului de Asociere, precum și pe subiectul reformei justiției.

”Monday Talks” este o serie de interviuri dedicată discuțiilor cu personalități politice la nivel înalt, din statele membre ale UE și ale partenerilor săi, pe probleme specifice care afectează țările lor și relațiile cu Uniunea Europeană.

Înființat în 2013, Vocal Europe este un think-tank cu sediul la Bruxelles dedicat cercetării și comunicării privind acțiunile diplomatice ale UE, politica de extindere și democrația.

Prin cercetare, campanii de comunicare și evenimente publice își propune să sprijine, dar, de asemenea, să să ofere o platformă pentru implicarea partenerilor, părților interesate și cetățenilor în procesul de elaborare a politicilor UE.

Interviul în limba engleză poate fi găsit AICI.

Agenda

There are no items yet.

Subscribe to Agenda