A A A

Întrevederea ministrului Oleg Țulea cu ambasadorul Republicii Belarus Serghei Ciciuk, cu ocazia încheierii misiunii

Publicat:Tue, 24/03/2020 - 18:36

24 martie 2020, Chișinău - Ministrul Afacerilor Externe și Integrării Europene Oleg Țulea l-a primit pe ambasadorul Republicii Belarus Serghei Ciciuk, cu ocazia încheierii misiunii sale diplomatice în țara noastră.

Aducându-i mulțumiri șefului misiunii diplomatice belaruse pentru activitatea desfășurată și contribuția adusă la dezvoltarea relațiilor bilaterale, Ministrul Oleg Țulea a reiterat interesul Republicii Moldova în valorificarea în deplină măsură a potențialului existent de cooperare reciproc avantajoasă cu Republica Belarus.

La rândul său, ambasadorul Serghei Ciciuk, adresându-i felicitări ministrului de externe moldovean cu ocazia numirii recente în funcție, a ținut să reconfirme disponibilitatea părții belaruse privind consolidarea dialogului cu autoritățile moldovenești în diverse domenii.

În acest context, interlocutorii au discutat pe marginea unor acțiuni bilaterale pentru perioada următoare, remarcând, în particular, importanța organizării ședinței ordinare a Comisiei interguvernamentale pentru cooperare comercial-economică. De asemenea, oficialii și-au exprimat disponibilitatea pentru o interacțiune activă pe linia ministerelor de externe din cele două țări. 

Agenda

There are no items yet.

Subscribe to Agenda