Întrevederea secretarului de stat Ruslan Bolbocean cu ambasadoarea Canadei în Republica Moldova, cu reședința la București, Annick Goulet

Publicat:Tue, 23/05/2023 - 14:35

23 mai 2023, Chișinău - Secretarul de Stat Ruslan Bolbocean a avut o întrevedere de rămas bun la MAEIE cu ambasadoarea Canadei în Republica Moldova, cu sediul la București, Annick Goulet, cu prilejul încheierii mandatului său.

Oficialul moldovean a adus aprecieri pentru susținerea guvernului canadian și sprijinul oferit în fortificarea rezilienței naționale și gestionarea crizei refugiaților, în procesul de reforme democratice și parcursul european al țării. Interlocutorii au trecut în revistă ultimele evoluții în planul relațiilor bilaterale moldo-canadiene, inclusiv urmare a vizitei oficiale în Canada a Președintei Republicii Moldova, Maia Sandu, remarcându-se dorința continuării și aprofundării cooperării existente în domeniile de interes reciproc.

În aceeași ordine de idei, secretarul de stat i-a mulțumit ambasadoarei Goulet pentru colaborarea deschisă și contribuția importantă adusă consolidării și dezvoltării relațiilor apropiate dintre Republica Moldova și Canada pe parcursul mandatului desfășurat.

Agenda

There are no items yet.

Subscribe to Agenda