Întrevederea secretarului de stat Ruslan Bolbocean cu decanul Academiei Internaționale Anticorupție, Thomas Stelzer

Publicat:Wed, 23/11/2022 - 18:02

23 noiembrie 2022, Chișinău - Secretarul de stat Ruslan Bolbocean l-a primit într-o vizită la MAEIE pe Thomas Stelzer, decanul și secretarul executiv al Academiei Internaționale Anticorupție (IACA). Discuția a prilejuit efectuarea unui schimb de opinii asupra cooperării Republicii Moldova cu Academia Internațională Anticorupție în domeniul prevenirii și combaterii corupției.

Cei doi oficiali au exprimat satisfacția pentru rezultatele înregistrate în relația de cooperare dintre Republica Moldova și IACA, în decursul anilor de la ratificarea de către țara noastră a Acordului de înființare a Academiei Internaționale Anticorupție ca organizație internațională, și au relevat oportunitatea consolidării colaborării pe palierele dezvoltării standardelor și bunelor practici în materie de cercetare și educație în domeniu.

Interlocutorii au vorbit despre modalitatea concretă în care Republica Moldova poate colabora cu organizația internațională în vederea promovării obiectivelor țării de întărire a independenței sistemului judiciar și luptei împotriva corupției.

Agenda

There are no items yet.

Subscribe to Agenda