Invitație pentru conferința de presă comună a MAEIE și CEC pe subiectul „Alegerile prezidențiale – votul în străinătate”

Publicat:Wed, 28/10/2020 - 15:16

Ministrul afacerilor externe și integrării europene, Oleg Țulea, și președintele Comisiei Electorale Centrale, Dorin Cimil, vor susține vineri, 30 octombrie, la ora 11:00, în incinta MAEIE o conferință de presă pe subiectul: „Alegerile prezidențiale – votul în străinătate”.

Având în vedere situația epidemiologică, anunțăm respectuos reprezentanții mass-media că la conferința de presă vor putea lua parte în format fizic doar un număr limitat de jurnaliști conform înregistrărilor prealabile. În acest sens, rugăm instituțiile mass-media, interesate să participe la conferința de presă, să asigure înregistrarea jurnaliștilor delegați la eveniment, completând până la 29 octombrie 2020, ora 18:00 sau mai devreme, informațiile solicitate în următorul formular: https://forms.gle/Q2VYvYnrTuSe73pq5.

Accesul în incinta ministerului va fi permis la prezentarea legitimației de jurnalist, cu efectuarea termometriei, dezinfectarea mâinilor și cu respectarea următoarelor măsuri de sănătate publică în vigoare:

Distanța socială între persoane de minim 1 m (când este posibil);

Purtarea obligatorie a măștii de protecție. Masca trebuie să acopere gura și nasul;

Rugăm posturile de televiziune să asigure prezența în sala de conferințe a operatorilor și a echipamentului tehnic până la ora 10:45.

Jurnaliștii care nu vor putea participa la conferința de presă menționată și sunt interesați să adreseze întrebări la tema conferinței ministrului Oleg Țulea și președintelui CEC Dorin Cimil sunt invitați să transmită lista acestora în adresa purtătorului de cuvânt al MAEIE: daniel.voda@mfa.gov.md sau prin Facebook pentru a fi incluse în programul moderatorului și adresate oficialilor.

De asemenea, conferința de presă va putea fi urmărită integral în regim on-line și pe pagina de Facebook a Ministerului Afacerilor Externe şi Integrării Europene și a Comisiei Electorale Centrale.

Pentru informații suplimentare și în cazul unor solicitări (comentarii, precizări etc.) pe alte subiecte decât cele pe tema conferinței, puteți contacta Serviciul diplomație publică, comunicare strategică și interacțiune cu presa la adresa electronică press@mfa.gov.md sau la numărul de telefon: 022 578 254 sau 079 125 399.

Agenda

There are no items yet.

Subscribe to Agenda