Oportunitățile de studii postuniversitare oferite de Colegiul Europei prezentate în cadrul unui webinar

Publicat:Thu, 25/11/2021 - 16:04

25 noiembrie 2021, Chișinău – Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene al Republicii Moldova, în colaborare cu Colegiul Europei a organizat un webinar dedicat oportunităților de studii postuniversitare.

La evenimentul virtual au participat peste 70 de studenți din diferite universități ale Republicii Moldova, care au avut oportunitatea de a adresa întrebări privind oferta academică, procesul de admitere, bursele disponibile și oportunitățile de carieră consilierului strategic superior din cadrul Biroului Comunicații, Marketing și Recrutare al Colegiului Europei, Mattia Filippin.

Burse complete oferite de Colegiul Europei sunt disponibile pentru studenții moldoveni datorită sprijinului Uniunii Europene.

Procesul de aplicare pentru admitere la studii este deschis până pe data de 19 ianuarie 2022. Dosarul poate fi depus on-line pe pagina web a Colegiului.

Notă. Colegiul Europei este o universitate privată, inaugurată în 1949 la Bruges (Belgia) şi în 1992 la Natolin (Varşovia, Polonia), considerată cea mai veche şi prestigioasă instituţie postuniversitară din UE menită să pregătească studenți masteranzi pentru serviciul public implicat în realizarea proceselor politice, economice, juridice şi internaționale de integrare şi studii europene.

Agenda

There are no items yet.

Subscribe to Agenda