Programele implementate în țara noastră de Institutul Republican Internațional discutate la MAEIE

Publicat:Thu, 28/11/2019 - 12:52

28 noiembrie 2019, Chișinău – Proiectele implementate de către Institutul Republican Internațional în țara noastră au fost discutate de ministrul afacerilor externe și integrării europene, Aureliu Ciocoi, cu  noul șef al misiunii IRI în Moldova, Andrea Keerbs.

Ministrul Aureliu Ciocoi a apreciat pozitiv programele implementate de Institutul Republican Internațional, care încurajează participarea activă a femeilor în procesele politice, susțin rețelele autorităților publice locale și inițiativele tinerilor. ”Antrenarea societății civile în dezvoltarea democrației rămâne o prioritate incontestabilă a actualului guvern”, a ținut să sublinieze șeful diplomației moldovenești.

Andrea Keerbs a comunicat despre disponibilitatea IRI de a dezvolta și în continuare diverse programe în țara noastră și a extinde proiectele planificate pe parcursul anului 2020, menționând principalele direcții ale activității institutului. 

Notă: Fondat în 1983 Institutul Republican Internațional este o organizație non-profit, angajată să promoveze democrația și libertatea prin ateliere a unor experți voluntari din întreaga lume. În Republica Moldova, IRI activează din anul 2003.

Agenda

There are no items yet.

Subscribe to Agenda