Secretarul de stat Carolina Perebinos a avut o întrevedere cu ambasadoarea Regatului Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord în Republica Moldova, Fern Horine

Publicat:Thu, 28/03/2024 - 10:00

28 martie 2024, Chișinău – Secretarul de Stat Carolina Perebinos a avut o întrevedere cu ambasadoarea Regatului Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord în Republica Moldova, Fern Horine, însoțită de către delegația Ministerului de externe britanic responsabilă de coordonarea aspectelor ce vizează relațiile moldo-britanice.

Interlocutorii au apreciat dinamica ascendentă a cooperării bilaterale pe multiple paliere și relația solidă și consistentă dintre cele două state, efectuând un schimb de opinii privind perspectivele consolidării acesteia. În acest sens, au fost abordate aspectele desfășurării celei de-a 3-a reuniuni a Dialogului Strategic, care va oferi prilejul de a evalua progresele înregistrate și de a trasa prioritățile pentru perioada imediat următoare.

Secretarul de stat Carolina Perebinos a mulțumit pentru sprijinul valoros oferit de către Regatul Unit în sectoare cheie pentru dezvoltarea Republicii Moldova, fiind exprimată deschiderea de a avansa în continuare în fortificarea dialogului multidimensional.

Agenda

There are no items yet.

Subscribe to Agenda