A A A

Secretarul de stat Gheorghe Leucă a avut o întrevedere cu ambasadorul Republicii Kîrgîze în Republica Moldova, Zhusupbek Sharipov

Publicat:Mon, 23/12/2019 - 15:33

23 decembrie 2019, Chișinău - Secretarul de stat Gheorghe Leucă a avut o întrevedere cu Zhusupbek Sharipov, Ambasador al Republicii Kîrgîze în Republica Moldova, cu reşedinţa la Kiev.

În cadrul întrevederii, cei doi oficiali au făcut un schimb de opinii privind stadiul actual al relaţiilor moldo-kîrgîze, precum şi posibilităţile de intensificare a dialogului politico-diplomatic, cât şi a cooperării economice, în vederea menţinerii unui trend ascendent a schimburilor comerciale.

Ambasadorul Sharipov l-a felicitat pe Gheorghe Leucă cu ocazia numirii în funcția de Secretar de Stat al Ministerului Afacerilor Externe și Integrării Europene, exprimând deplina încredere în stabilirea unei conlucrări eficiente, aprofundarea dialogului existent și extinderea acestuia pe mai multe domenii de interes comun.

În acest context, Gheorghe Leucă a vorbit despre evoluțiile de ultimă oră din țară și din regiune, exprimând intenția Guvernului de la Chișinău de a eficientiza relațiile cu partenerii internaționali ai ţării noastre, inclusiv cu Republica Kîrgîză.

Agenda

There are no items yet.

Subscribe to Agenda