Tatiana Molcean a participat la reuniunea Consiliului Miniştrilor Afacerilor Externe al CSI

Publicat:Thu, 10/10/2019 - 17:14

10 octombrie 2019, Aşhabat – Cooperarea în mai multe domenii de interes comun între țările membre ale Comunității Statelor Independente (CSI) a fost discutată la reuniunea Consiliului Miniştrilor Afacerilor Externe al CSI, care se desfășoară în capitala Turkmenistanului. Alături de secretarul de stat al MAEIE, Tatiana Molcean, din delegația Republicii Moldova mai fac parte și reprezentantul permanent şi plenipotenţiar al țării noastre pe lângă organele statuare şi alte organe ale CSI, ambasadorul Victor Sorocean și ambasadorul Republicii Moldova în Turkmenistan, cu reședința la Kiev, Ruslan Bolbocean.

Agenda reuniunii a inclus peste 11 subiecte din diverse domenii de interes comun, printre care colaborarea în domeniul comercial-economic, umanitar,  colaborarea în domeniul combaterii terorismului și luptei cu traficul ilicit de substanțe narcotice. 

Delegaţia ţării noastre, în conformitate cu legislaţia în vigoare, nu a semnat documentele ce se referă la colaborarea politico-militară a statelor-membre ale CSI.

Următoarea şedinţă a Consiliului va avea loc la 3 aprilie 2020, în Republica Kazahstan.

Agenda

There are no items yet.

Subscribe to Agenda