Vicepremierul Nicu Popescu a avut o convorbire telefonică cu ministrul afacerilor externe și comerțului al Ungariei, Péter Szijjártó

Publicat:Thu, 16/11/2023 - 17:15

16 noiembrie 2023, Chișinău – Vicepremierul Nicu Popescu a avut o convorbire telefonică cu Péter Szijjártó, ministrul afacerilor externe și comerțului al Ungariei.

Oficialii au discutat despre parcursul european al Republicii Moldova, subliniind progresele noastre în procesul de aderare la Uniunea Europeană, care au condus la Recomandarea Comisiei Europene de a demara negocierile de aderare cu țara noastră.

„Am abordat, de asemenea, colaborarea dintre Moldova și Ungaria, evidențiind importanța consolidării relațiilor economice, iar în acest context am salutat revenirea companiei WizzAir pe piața aeriană din Republica Moldova.

Țara noastră este o destinație sigură și atrăgătoare, iar prin introducerea acestor zboruri consolidăm legăturile cu orașele europene și continuăm să oferim noi opțiuni de călătorie pentru cetățenii noștri.” – a menționat ministrul de externe Nicu Popescu.

Agenda

There are no items yet.

Subscribe to Agenda