Vicepremierul Nicu Popescu: „Recunoașterea internațională a Moldovei este subliniată de prezența a 48 de șefi de state și de guverne la această ediție a Comunității Politice Europene”

Publicat:Thu, 01/06/2023 - 15:02

1 iunie 2023, Bulboaca – În cadrul Summit-ul Comunității Politie Europene care are loc în astăzi la Bulboaca, vicepremierul Nicu Popescu a avut întrevederi cu mai mulți șefi de state și de guverne, precum și cu miniștri de externe care participă la eveniment.

„Am folosit această ocazie pentru a mulțumi partenerilor externi pentru sprijinul lor necondiționat în procesul de aderare a Republicii Moldova la Uniunea Europeană. Le suntem recunoscători pentru sprijinul constant, asistența tehnică, consilierea și expertiza oferite pe tot parcursul acestui proces.

Recunoașterea internațională a Moldovei este subliniată de prezența a 48 de șefi de state și de guverne la această ediție a Comunității Politice Europene. Continuăm să depunem eforturi pentru a realiza aspirațiile noastre europene și pentru a construi o Moldovă modernă și prosperă.” – a spus oficialul moldovean.

Agenda

There are no items yet.

Subscribe to Agenda