A A A

Alerte de călătorie COVID-19

Publicat:Fri, 24/07/2020 - 14:00

24 iulie 2020, Chișinău - Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene informează instituțiile mass-media din Republica Moldova despre actualizarea alertelor de călătorie pentru mai multe state (conform situației din data de 24 iulie 2020).

Informația exhaustivă poate fi accesată pe site-ul ministerului www.mfa.gov.md (banner: Alerte COVID-19) sau pe adresa directă: https://bit.ly/2OUZLpL (fișier în format pdf).

Suplimentar la resursele MAEIE, recomandăm consultarea datelor actualizate privind menținerea / ridicarea măsurilor restrictive la următoarele adrese:

IATA Organizația Internațională a Aviației Civile: bit.ly/30Uf75i

Re-Open (Platformă menținută de Uniunea Europeană): bit.ly/3eBoSIP   

Pentru cetățenii Republicii Moldova care sunt în străinătate și au nevoie de asistență și informații în contextul pandemiei COVID-19, recomandăm monitorizarea actualizărilor publicate pe paginile web și Facebook a misiunilor diplomatice sau oficiilor consulare din statele de reședință. Lista poate fi accesată pe site-ul web al ministerului: https://bit.ly/39rMG0L.

Totodată, Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene are activat un Centru de Apel, care poate fi contactat la numerele de telefon 0 80 090 990 - (gratuit de la telefonul fix din orice localitate a Republicii Moldova) sau din străinătate la: +373 22 788 722. Operatorii au program de luni până vineri între orele 08.00 – 17.00 (ora Republicii Moldova). În afara programului cu publicul, puteţi expedia un mesaj: prin email la callcenter@mfa.gov.md sau prin Skype: callcenter-moldova.

Agenda

There are no items yet.

Subscribe to Agenda