Comentariul Ministerului Afacerilor Externe și Integrării Europene

Publicat:Tue, 14/03/2023 - 15:48

14 martie 2023, Chișinău – Comentariul Ministerului Afacerilor Externe și Integrării Europene în legătură cu declarațiile făcute astăzi de reprezentanta oficială a ministerului rus de externe:

Condamnăm vehement noile comentarii neadevărate şi fără temei făcute astăzi de către reprezentanta oficială a ministerului rus de externe.

Guvernul nostru are un mandat ferm din partea cetățenilor pentru a menține pacea, securitatea şi democrația în Republica Moldova. Lucrăm în interesul cetățenilor noștri şi avem un angajament ireversibil de a construi o Moldovă europeană, puternică şi prosperă, în beneficiul tuturor locuitorilor noștri.

Din prima zi a războiului am condamnat agresiunea Rusiei în Ucraina, conflict care cauzează distrugeri şi suferință în ţara vecină, în regiune şi pe întreg continentul european. Ca membru responsabil al comunității internaționale, Republica Moldova este ferm angajată în eforturi de a promova pacea şi stabilitatea în întreaga lume.

Suntem hotărâți în determinarea noastră de a deveni un stat membru al Uniunii Europene, obiectiv susținut de majoritatea cetățenilor noștri. Vom continua să lucrăm cu cea mai mare dedicare şi hotărâre pentru a atinge acest scop, respingând orice încercare de a submina eforturile noastre prin răspândirea de acuzații false şi manipulatoare.

Agenda

There are no items yet.

Subscribe to Agenda