Inițierea elaborării deciziilor

Iniţierea consultărilor publice pentru revizuirea Planului naţional de acţiuni de implementare a Acordului de Asociere Republica Moldova – Uniunea Europeană pentru anii 2017-2019 (PNAAA)

Ministerul Afacerilor Externe şi Integrării Europene (MAE IE) comunică despre lansarea procesului de revizuire a Planului naţional de acţiuni de implementare a Acordului de Asociere Republica Moldova – Uniunea Europeană pentru anii 2017-2019.

În cadrul săptămânii 22-26 ianuarie curent în incinta MAE IE urmează să se desfăşoare sesiunile de consultări publice în vederea definitivării propunerilor pentru revizuirea PNAAA. Astfel, MAE IE invită reprezentanţii societăţii civile, experţii şi toate persoanele interesate să participe la consultările publice, precum şi să prezinte propuneri şi sugestii de revizuire a PNAAA.

Proiectul propunerilor de revizuire a PNAAA, formulate de instituţiile de linie, urmează a fi plasat pe site-ul MAE IE şi pe portalul particip.gov.md începând cu data de 10 ianuarie curent.

Despre data şi ora desfăşurării consultărilor publice, publicul larg va fi informat adiţional prin intermediul anunţurilor pe site-ul MAE IE.