Invitație de presă

Publicat:Tue, 08/12/2020 - 17:53

Miniștrii afacerilor externe ai Ungariei și Ucrainei, Péter Szijjártó și Dmytro Kuleba, vor întreprinde vizite de lucru în Republica Moldova.

Vizita de lucru a ministrului afacerilor externe și comerțului al Ungariei, Péter Szijjártó, va avea loc miercuri, 9 decembrie 2020.

Programul vizitei va include întrevederi cu președintele Igor Dodon, prim-ministrul Ion Chicu și ministrul afacerilor externe și integrării europene Aureliu Ciocoi.

Miniștrii Aureliu Ciocoi și Péter Szijjártó vor susține declarații de presă miercuri, 9 decembrie, în intervalul de timp 17:35 – 17:55, în incinta MAEIE.

____________________________________________________________

Vizita de lucru a ministrului afacerilor externe al Ucrainei, Dmytro Kuleba, va avea loc joi, 10 decembrie 2020.

Programul vizitei va include întrevederi cu președintele ales Maia Sandu, președintele Parlamentului Zinaida Greceanîi, prim-ministrul Ion Chicu și ministrul afacerilor externe și integrării europene Aureliu Ciocoi.

Miniștrii Aureliu Ciocoi și Dmytro Kuleba vor susține declarații de presă joi, 10 decembrie, în intervalul de timp 11:30 – 11:50, în incinta MAEIE.

Important: Având în vedere situația epidemiologică din țară, vă anunțăm respectuos că la briefing-urile de presă din 9 și 10 decembrie vor fi prezenți operatorii postului public de televiziune TV Moldova 1, Privesc.eu și RealitateaLive.md.

În cazul interesului altor posturi TV de a delega operatori, rugăm notificarea prealabilă la adresa de email: press@mfa.gov.md.

De asemenea, briefing-urile oficialilor vor putea fi urmărite în regim online și pe pagina de facebook a Ministerului Afacerilor Externe şi Integrării Europene.

Pentru informații suplimentare puteți contacta Serviciul diplomație publică, comunicare strategică și interacțiune cu presa la adresa electronică press@mfa.gov.md sau la numărul de telefon: 022 578 254, 079 125 399.

Agenda

There are no items yet.

Subscribe to Agenda