Vicepremierul Nicu Popescu va susține la MAEIE o conferință de presă

Publicat:Tue, 14/11/2023 - 13:00

14 noiembrie 2023, Chișinău - Șeful diplomației Republicii Moldova, Nicu Popescu, va susține o conferință de presă în contextul recomandării Comisiei Europene privind începerea negocierilor de aderare cu Republica Moldova și participarea la Forumul Păcii de la Paris. De asemenea, ministrul Nicu Popescu se va referi și la procedura de evacuare a cetățenilor moldoveni din Fâșia Gaza.

Evenimentul va avea loc miercuri, 15 noiembrie, la sediul Ministerului Afacerilor Externe și Integrării Europene, la ora 15:00. Instituțiile mass-media sunt invitate să participe la eveniment prin asigurarea prezenței jurnaliștilor naționali și a celor acreditați de MAEIE până la ora 14:50.

Reprezentanții mass-media vor putea adresa întrebări după încheierea discursului ministrului.

Pentru o bună organizare și desfășurare a evenimentului de presă rugăm instituțiile mass-media să trimită, până pe data de 15 noiembrie ora 14:00, în adresa biroului, numele, prenumele reporterilor care vor adresa întrebări.

Conferința de presă va putea fi urmărit în regim online și pe pagina Facebook a Ministerului Afacerilor Externe şi Integrării Europene.

 

Agenda

There are no items yet.

Subscribe to Agenda